Ämbetsmän

Elias Torenstam

Styrelseledamot

Hej! Jag heter Elias Torenstam, jag går andra året på International Software Engineering och kommer vara ansvarig för baren på Livingroom Mondays här på Rosenboms. Mina hobbies inkluderar att pilla med datorer och även de flesta aktiviteter man kan göra utomhus.

Philip Larenhjelm

Curator tillika kassör

 

Erasmus Karlsson

Styrelseledamot

 

Jonathan Heimbrand

Ordförande i valberedningen och Ansvarig för Plugghjälpen

Hej! Jag heter Jonathan Heimbrand, jag är 22 år och mitt största intresse förutom att haka mig genom skolan är segling. Jag kommer vara här för er skull och försöka göra det så roligt för er som möjligt! Jag läser industriell ekonomi och börjar nu fjärde året på en resa som förhoppningsvis gör så att jag landar mitt bland roliga diskussioner och argument, för argumentera älskar jag, spelar ingen roll om jag vinner, älskar känslan. Mer än det så är jag väldigt snäll som person och har svårt att bli arg, om ni ser mig arg har ni verkligen lyckas..!

Hussein Moulla

Marknadsstrateg

Mitt namn är Hussein Moulla, 21 år gammal och pluggar på BTH (Civilingenjör inom Industriell Ekonomi), där jag är en fjärde-års student. Jag söker mig till Rosenboms för att jag känner ett visst intresse för samarbetet som nationen har med näringslivet (utöver studenterna). Jag är en glad och fjantig person, gillar att skoja till det, och älskar att lära känna människors historia :)

Daniel Nygren

Lärare, Plugghjälpen

Mitt namn är Daniel Nygren, jag är 22 år gammal och är från en liten stad i småland som heter Ljungby. Jag går mitt tredje året på spel och programvaruteknik och när jag inte pluggar så gillar jag att göra allt från att kolla netlix till att dricka öl och resa.

Jacob Gustafsson

Fotograf

Mitt namn är Jacob Gustafsson, jag är en 21 årig skåning som saknar den skånska dialekten. Flyttade till Karlskrona 2013 för att studera Civilingenjör i Datorsäkerhet på BTH. Efter tredje året flyttade jag över Atlanten för att nu studera ett år på CSUN i Los Angeles. Hösten 2017 återkommer jag till Karlskrona för att fortsätta studierna och mitt stora intresse i att fotografera event åt Rosenboms.

Johannes Sandberg

Marknadsstrateg

 

David Hörnmark

Styrelseledamot

Mitt namn är David Hörnmark! Jag är uppvuxen i Åhus,Skåne men har flyttat till Karlskrona för att studera International Software Engineering. Mina stora intressen är teknik, E-Sport och musik (konserter och festivaler). Njuter mycket av att gå på sportevenemang, åka skridskor och skidor, festa, klubba och ha allmänt kul med människor.

Lina Olsson

Social media manager

 

Joel Wirén

Bartender

 

Simon Nilsson

Bartender

 

Jacob Wickström

Bartender

 

ENGAGERA DIG

Uppdrag som ämbetsman på Rosenboms Nation är givande och meriterand men också väldigt socialt och kul. Genom att bli ämbetsman blir du en del av Rosenboms Nations kärna och gemenskap. På ditt CV kommer du kunna skriva att du varit delaktig i Karlkronas första studentnation. Tiden som ämbetsman skapar minnen och vänner för livet. Kontakta Curatelet om du är intresserad att engagera dig i Rosenboms Nation.

CURATEL OCH STYRELSE

Malina Borg Sigg

Grundande Curator tillika styrelseordförande
LinkedIn: Malina Borg Sigg
Mail: Malina snabel-a rosenboms punkt se
Nummer: 070 SJU 586 657

Philip Larenhjelm

Curator tillika kassör
LinkedIn: Philip Larenhjelm
Mail: philip snabel-a rosenboms punkt se

Elias Torenstam

Ledamot
LinkedIn: Elias Torenstam
Mail: elias snabel-a rosenboms punkt se

David Hörnmark

Styrelseledamot
Mail: david snabel-a rosenboms punkt se

Erasmus Karlsson

Styrelseledamot
Mail: erasmus snabel-a rosenboms punkt se

Vänd er till styrelsen vid ärenden gällande press, ekonomi, baren, medlemsärenden, evenemang, samarbeten eller om ni är intresserad av att engagera er i nationen. Vi bistår gärna med ytterligare information om vår verksamhet och organisation. Curatelet utgörs av två curatorer, vilka är ideellt arbetande studenter. Curatorns roll är att leda Carlscronas första Nation efter dess stadgar och styrelsens beslut. Curatorn är nationens främste representant och ska som sådan uppträda å nationens vägnar och föra dess talan. Curator väljs till en mandatperiod om 1 år.