Vad är rosenboms nation?

VERKSAMHET EVENEMANG ORGANISATION

VERKSAMHET

Onsdagar

Vi har nog alla saknat ett riktigt gött studenthäng på onsdagarna i Karlskrona. Välkommen till Pub Wednesdays, det är här det händer! Livingroom på Harrys förvandlas till en Nation med billig mat och dryck. Om ni inte tror oss, se vår underbara meny! Här kan du bland annat spela shuffleboard och biljard, plugga, dricka och äta gott. Vi välkomnar alla studenter i Blekinge Län, vilket inkluderar BTH, Hyper Island, Yrkeshögskolan och Försvarsmakten med flera. Som ni ser är det lite mera nice att vara medlem. Det är dock lätt att lösa, tyck bara här och följ instruktionerna. Vi ser fram emot att träffa er och hoppas att ni tycker detta är lika fett som oss. Ses på onsdag!

Näringsliv

Rosenboms är en ideell förening med mål och vision om att sätta Karlskrona på kartan som Sveriges roligaste och modernaste studentstad.
Vi arbetar också hårt för att Karlskrona ska vara staden man vill stanna i efter studierna. Vi är övertygad om att en god kontakt med näringslivet är rätt väg att gå!

Rabatter

Läs mer om samarbetet med First Hotel.
Läs mer om samarbetet med Lok&Motion.
Läs mer om samarbetet med Harrys.

Plugghjälpen

Varje torsdag erbjuder vi gratis plugghjälp till alla gymnasieelever i Karlskrona. Tacksamt för elever och bra referenser för oss studenter, win-win!

Evenemang

Utöver kärnverksamheten erbjuder vi andra större och mindre evenemang. Ni ser dessa i vår kalender.

 

Organisation

Rosenboms Nation är en ideell förening. Det innebär att den tillsatta styrelsen arbetar aktivt för våra medlemmar önskemål och vilja. Nationsmötet är nationens högsta beslutande organ och givetvis hoppas vi att så många som möjligt är intresserade av att göra sin röst hörd.

Våra ämbetsmän är förtroendegivna ideellt arbetande studenter på eftergymnasial utbildning i Blekinge Län. Vi tycker alltid att det är roligt med nya personer som involverar sig i nationen, så tveka inte att höra av er till Curatelet om ni vill vara med och hjälpa till.