Var med och gör skillnad

MEDLEMMAR MEDLEMSKORT ENGAGERA DIG

Våra Medlemmar

Som medlem är du vår viktigaste resurs och det är vår uppgift att göra din studietid så rolig och givande som möjligt. Vi hoppas att ni är stolta över att vara en del av Rosenboms Nation, ödmjuka mot varandra oavsett skola, program eller ursprung samt bidrar och strävar efter gemenskap i Karslskrona som stad.

Medlemskortet medför speciella förmåner. Ni får exempelvis ta del av Livingroom Mondays, Boxercise med Lok&Motion på Tisdagar, Söndagsbrunchen på Scandic, bättre priser på evenemang och nationskvällar på Sliver nattklubb. Med kortet får ni även rabatter på väl valda och lokala företag.

Det behöver inte alltid vara dyrt för att ha roligt!

Att bli medlem

Medlemskap kan täckas här på hemsidan eller genom någon av våra ämbetsmän vid kontant betalning. Ni måste då uppvisa giltigt registreringsintyg tillsammans med person ID och genomföra betalningen. Därefter kontaktar vi er för hämtning av medlemskort. Medlemskapet gäller på årsbasis eller terminbasis om Hösttermin – HT20XX och Vårtermin – VT20XX. Utgångsdatum sker i linje med terminens avslut, så kom ihåg att förnya ditt medlemskap innan dess!
För att bli medlem i Rosenboms Nation krävs det att Ni är antagen till eftergymnasial utbildning i Blekinge Län.

Medlemskapet kostar 200 kr per termin eller 300 kr per år.

HUR?

För medlemskap krävs ett giltigt studieintyg från ditt lärosäte eller att du registrerar dig med en @student.bth.se eller @hyperisland.se mail-address. Med ett sådant intyg och giltig legitimation till hands kan du glatt knalla till någon av våra ämbetsmän eller curatorer för att ansöka till nationen. Dom kan även svara på vidare frågor om medlemskapet.
Ni kan även ansöka om medlemskap genom att maila oss på info[at]rosenboms[punkt]se. Kom ihåg att bifoga ditt studieintyg.

Studieintyg?

Antagningsbesked och LADOK-intyg räknas som studieintyg. Ni kan hämta ut en sådan på LADOK eller studentcentrum. Som student på Blekinges Tekniska Högskola kan registreringsintyget hämtas här.

MEDLEMSKORT

Ditt medlemskort är nyckeln till evenemang och många av dina rabatter. När du förnyar ditt medlemskap är det viktigt att du kommer in med ditt kort så vi kan ladda om det och ändra utgångsdatum.
Ditt medlemskap är personligt. Om du tappat bort eller förstört ditt kort så utgår en avgift om 50 SEK för ett nytt kort. Ha alltid med dig giltig fotolegitimation och passa på att visa din rosenbomska stolthet genom att hålla medlemskortet rent och snyggt.
Ditt medlemskort hämtar du utanför biblioteket på BTH (våning två) eller genom att kontakta Curatelet.

ENGAGERA DIG

Förtroendeuppdraget som ämbetsman på Rosenboms Nation är givande och meriterand men också väldigt socialt och kul.

Genom att bli ämbetsman blir du en del av Rosenboms Nations kärna och gemenskap. Tiden som ämbetsman skapar minnen och vänner för livet samtidigt som man får en del förmåner så som inbjudan till särskilda ämbetsmannaevenemang.

Kontakta Curatelet om du är intresserad att engagera dig i Rosenboms Nation.

FRÅGOR

Om ni har några frågor kring medlemskap eller problem att genomföra köp eller registrering på vår hemsida tveka inte att kontakta någon av nationens curatorer.

Varmt välkommen till Rosenboms Nation!