Om oss

Om Nationen

Rosenboms Nation är en ideell förening. Det innebär att den tillsatta styrelsen arbetar aktivt för våra medlemmar önskemål och vilja. Nationsmötet är nationens högsta beslutande organ och givetvis hoppas vi att så många som möjligt är intresserade av att göra sin röst hörd.

Våra ämbetsmän är förtroendegivna ideellt arbetande studenter på eftergymnasial utbildning i Blekinge Län. Vi tycker alltid att det är roligt med nya personer som involverar sig i nationen, så tveka inte att höra av er till Curatelet om ni vill vara med och hjälpa till.

Hur blir jag medlem?

Skapa ditt konto genom att fylla i formuläret under bli medlem. Välj om du vill köpa ett medlemskap (termin eller helår) och betala med antingen Swish eller Bankgiro.

Vad sparar Rosenboms Nation om dig?

Rosenboms Nation samlar endast in de uppgifter som du lämnar till oss och som är nödvändiga för att vi ska kunna utföra vårt arbete. Genom att skapa ett konto accepterar du att vi sparar de uppgifter du ger oss tillgång till. I enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få reda på de uppgifter vi har om dig och du har även rätt att bli borttagen från vårt system.

Ämbetsmän

Vad gör en ämbetsman?

Ämbetsmännen i Rosenboms Nation arbetar tillsammans för att driva nationen framåt. Då vi arbetar för ett bättre studentliv samt näringsliv i Blekinge finns det många olika arbetsområden för en ämbetsman. Vi erbjuder läxhjälp åt gymnasieelever och söker därav studenter som vill engagera sig som läxhjälpare inom alla ämnen. Till våra pubkväll Salongen söker vi bartendrar med glatt humör! Du behöver inte ha några förkunskaper, vi lär dig vad du behöver veta.

Vidare kan en längre tids engagemang öppna upp för mer förtroendeuppdrag i vår styrelse. Alla uppdrag i Rosenboms Nation ger meriter du kan lägga till i ditt CV, vi skriver gärna en referens åt dig.

Hur blir jag ämbetsman?

Skicka in ditt CV till oss via info@rosenboms.se så återkommer vi med vilka positioner som är öppna i nationen.

Ämbetsmän

Jacob Gustafsson

Joel Wirén

Samer Albardan

Dokument

Kontakta oss

Rosenboms Nation

Org. nummer 802496-5348
Swish 123 561 59 68
Bankgiro 5012-8651
Email info@rosenboms.se

Sociala medier

Bli en del av nationen

Bli medlem Bli ämbetsman